SV DK Remise im Alsergarten

Sommer 2022

Die SV DK X Alsergarten Remise ist ein Ort der Begegnung und des Austauschs. Hier findest du neue Schwimmfreund:innen, kannst dich Ausruhen und die frische Brise des Donaukanals genießen.

Die Remise ist in die Zusammenarbeit mit unseren lieben Freund:innen aus der Alsergarten Community und dem Kulturverein Kaorle Kollektiv entstanden.

Programm der Remise:

~ Anna Riess ~ Hybrid Dessous ~

SV DK Remise will host micro interventions from local artists, architects and designers. Dates will be announced on SV DK social media channels and via newsletter. Got an idea for an intervention? Drop us a line at hallo@svdonaukanal.org

~ Potluck Brunch ~ 7.8 & 4.9 ~ 12:00

Bring your favourite summer dish, meet like-minded people and find swim buddies, all while enjoying your Sunday at SV DK Remise.

~ StammFISCH ~ Mondays ~ 19:00

Join our open format weekly meet-ups, get to know the Schwimmverein Donaukanal member community and exchange your knowledge on all things urban swimming. “

︎︎︎Alsergarten
︎︎︎Kollektiv Kaorle